Binnenkort gaat healthproducts over op een vernieuwde site. Deze site maakt het zoeken naar producten eenvoudiger op alle apparaten.
schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Geef uw mening

Alqvimia: Almond Draagolie 100 ml

Meer afbeeldingen

Alqvimia: Almond Draagolie 100 ml

HealthProducts prijs: 
€ 26,95Alqvimia Almond Draagolie - heeft regeneratieve en voedende eigenschappen en is geschikt voor alle huidtypen, ook voor kleine kinderen en oudere mensen.

Inhoud 100 ml
Levertijd 1 tot 7 dagen.
Meer informatie over dit product staat onderaan deze pagina

Productbeschrijving

Amandelolie kan van 2 verschillende soorten amandel verkregen worden; de bittere of de zoete amandel. Voor massage en voor cosmetisch gebruik is alleen de zoete amandel geschikt. ALQVIMIA’s amandelolie is afkomstig uit Catalonië en behoort tot de beste ter wereld. Deze amandelolie is 100% zuiver en afkomstig van de 1e koude persing.

De 1e koude persing staat garant voor de allerbeste kwaliteit, waarbij alle werkzame stoffen die de amandel van nature in zich heeft, in de olie komen. Bij latere persingen is het gehalte werkzame stoffen aanzienlijk lager. Indien de amandelen verhit worden bij warme persing verdwijnt de werking door de verhitting. Bij goedkopere varianten van amandelolie die beschikbaar zijn wordt vaak amandelolie gemengd met zonnebloemolie of andere goedkopere soorten olie. In de massage- en body oliën zorgt de amandel voor elasticiteit en zachtheid van de huid.

Amandelolie dringt gemakkelijk de huid binnen en laat geen vettig laagje achter. Amandelolie heeft regeneratieve en voedende eigenschappen en is geschikt voor alle huidtypen, ook voor kleine kinderen en oudere mensen. Ook zeer geschikt als make-up remover. Pure amandelolie kan uitstekend gebruikt worden bij zwangerschap, om striae tegen te gaan, liefst in combinatie met hazelnootolie.

EIGENSCHAPPEN
- Elasticiteit en zachtheid
- Dringt gemakkelijk in de huid zonder een vettige laag achter te laten
- Regenereert, voedt
- Zeer geschikt voor gevoelige en beschadigde huid
HealthProducts prijs: 
€ 26,95

Extra informatie

EAN AP00814
Merk Alqvimia
Price View Prijsrange
 
Uw winkelwagen is leeg.