Binnenkort gaat healthproducts over op een vernieuwde site. Deze site maakt het zoeken naar producten eenvoudiger op alle apparaten.
schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Geef uw mening

Alqvimia: Anti-stress Body Oil 150 ml

Meer afbeeldingen

Alqvimia: Anti-stress Body Oil 150 ml

HealthProducts prijs: 
€ 49,95Alqvimia Anti-stress Body oil - na een periode van grote inspanning hebben lichaam en geest behoefte aan rust en ontspanning.
Inhoud 150 ml
Levertijd 1 tot 7 dagen.
Meer informatie over dit product staat onderaan deze pagina

Productbeschrijving

“Na een periode van grote inspanning hebben lichaam en geest behoefte aan rust en ontspanning. ALQVIMIA heeft de beste amandelolie die de huid elastisch en glad maakt, gecombineerd met de kracht van pure essentiële oliën van sinaasappel, grapefruit, citroen, lavendel, petit grain en marjolein die een ontspannend effect hebben en u helpen om spanningen los te laten”.


TOEPASSING Rust in hoofd en lichaam (stress) Muisarm, tenniselleboog (lichamelijke overbelasting, remt ontstekingen).


SAMENSTELLING: 100% natuurlijk Amandelolie draagolie Sinaasappel essentiële olie energiecirculatie Citroen essentiële olie bloedzuivering Grapefruit essentiële olie verheldering van de geest Lavendel essentiële olie kalmte en evenwicht Petit-grain essentiële olie ontspanning Marjolein essentiële olie ontspanning


EIGENSCHAPPEN VAN DE ESSENTIËLE OLIËN IN DEZE FORMULE Sinaasappel; deze zoete olie ondersteunt de energiecirculatie en helpt de hardwerkende individu die perfectie en prestatie nastreeft, het moeilijk vindt om te delegeren, maar daardoor gespannen raakt, een meer ontspannen benadering aan te nemen. Grapefruit Grapefruit zuivert, verheldert en verfrist, waardoor “zware” gevoelens verdwijnen die gepaard gaan met de spanningen en geïrriteerdheid van langdurige stress. Citroen Ook deze olie werkt zuiverend en wordt toegepast om zorgen en emotionele verwarring op te heffen en een gevoel van veiligheid te versterken Lavendel Lavendel geeft een gevoel van kalmte en evenwicht, het stimuleert de zelfexpressie en kan geestelijke en lichamelijke spanningen tot rust brengen. Petit grain Deze olie brengt zowel troost als kracht en helpt bij het vrijmaken van onderdrukte emoties. Het ontspant en verenigt. Marjoleinolie werkt ontspannend en verwarmend. Het helpt obsessief denken te kalmeren en emotionele honger te verzachten. Daarnaast stimuleert de olie de energie bij zowel chronische lusteloosheid als nerveuze spanning en remt ontstekingen.


WAARSCHUWING: Dit product bevat essentiële oliën in geconcentreerde vorm en is daarom niet aan te bevelen bij zwangerschap en lactatie.


Inhoud 150 ml

HealthProducts prijs: 
€ 49,95

Extra informatie

EAN AC02816
Merk Alqvimia
Price View Prijsrange
 
Uw winkelwagen is leeg.