Binnenkort gaat healthproducts over op een vernieuwde site. Deze site maakt het zoeken naar producten eenvoudiger op alle apparaten.
schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Geef uw mening

Alqvimia: Body Stretch Stopper Body Oil 150 ml

Meer afbeeldingen

Alqvimia: Body Stretch Stopper Body Oil 150 ml

HealthProducts prijs: 
€ 52,95Alqvimia Body Stretch Stopper - tegen striae; tegen het ontstaan van de strepen en bestaande strepen iets lichter maken
Inhoud 150 ml
Levertijd 1 tot 7 dagen
Meer informatie over dit product staat onderaan deze pagina

Productbeschrijving

Tijdens zwangerschap, door groei, door gewichts- en door hormonale schommelingen, kan de huid opeens witte strepen vertonen. De zogenoemde striae strepen. Deze ontstaan doordat het elastisch weefsel van de huid scheurt. De spankracht is overbelast geraakt.Striae wordt vaak geassocieerd met zwangerschap, maar ook kinderen in de groei, mensen die op dieet zijn en sporters zijn er mee bekend. Striae strepen die eenmaal ontstaan zijn kunnen niet meer worden weggewerkt en kunnen de huid behoorlijk ontsieren. Maar het ontstaan van de strepen kan wel zo veel mogelijk worden voorkomen en bestaande strepen iets lichter gemaakt worden met de Body Stretch Stopper;. Deze formule heeft een werking die de huid zacht en elastisch maakt en de epidermis voorbereidt op overbelasting.
TOEPASSING Als lichaamsolie om striae strepen te voorkomen
SAMENSTELLING: 100% natuurlijk, geen essentiele olien. Amandelolie maakt de huid elastischer. Hazelnootolie verstevigt bindweefsel. Tarwekiem olie antioxidant, houdt weefsel zacht. Rozenbottel vochtregulerend, celgenererend.
Inhoud 150 ml
HealthProducts prijs: 
€ 52,95

Extra informatie

EAN AC05516
Merk Alqvimia
Price View Prijsrange
 
Uw winkelwagen is leeg.