Binnenkort gaat healthproducts over op een vernieuwde site. Deze site maakt het zoeken naar producten eenvoudiger op alle apparaten.
schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Geef uw mening

Alqvimia: Chamomile, Rosemary and Juniper Body Oil 150 ml

Meer afbeeldingen

Alqvimia: Chamomile, Rosemary and Juniper Body Oil 150 ml

HealthProducts prijs: 
€ 47,95Alqvimia Chamomile, rosemary and juniper Body oil - uitermate geschikt voor mensen met gewrichtsproblemen
Inhoud 150 ml.
Levertijd 1 tot 7 dagen
Meer informatie over dit product staat onderaan deze pagina

Productbeschrijving

Een heerlijke melange van de beste amandelolie die de huid elastisch en glad maakt, met hazelnootolie die versterkende eigenschappen heeft. De essentiele olieen van kamille, rozemarijn en jeneverbes hebben een zuiverende, vochtafdrijvende en versterkende werking. Zij zorgen voor activering van energie op de plaatsen waar de olie is aangebracht en gaan pijn tegen. Door deze werking is de olie uitermate geschikt voor mensen met gewrichtsproblemen. U kunt de olie rechtstreeks op de huid aanbrengen op pijnlijke plekken. De essentiele olien dringen direct door de huid naar binnen
TOEPASSING Gewrichts/reumatische klachten Spierpijn De melange van kamille, rozemarijn en jeneverbes heeft een zuiverende en versterkende werking. Zij zorgen voor activering van energie op de plaatsen waar de olie is aangebracht. Door deze werking is de olie uitermate geschikt voor mensen met gewrichtsproblemen en wordt met name plaatselijk toegepast.
SAMENSTELLING: 100% natuurlijk Amandelolie draagolie, Hazelnootolie draagolie, Rozemarijn essentiele olie energiecirculatie Kamille essentiele olie zenuwontspanning, pijnverzachting Jeneverbes essentiele olie diuretisch (oedeem), pijnstillend
EIGENSCHAPPEN VAN DE ESSENTIELE OLIEN IN DEZE FORMULE Rozemarijn De essentieule olie van rozemarijn is een van de meest waardevolle stimulerende essences. Rozemarijn ondersteunt de energie-circulatie in het lichaam. Hierdoor is het een uitstekend tonicum voor de spieren en wordt het veel gebruikt bij stijve spieren, gewrichtspijnen en reumatische aandoeningen. Kamille, de essentiele olie van kamille richt zich op het reguleren van de vitale energie, helpt de zenuwen ontspannen, krampen opheffen en pijn verzachten. Bovendien helpt kamille hitte op te heffen en ontstekingen te verminderen. Jeneverbes, de essence van jeneverbes is diuretisch. Door de werking op de urinewegen is de olie heilzaam voor vermoeidheid, koude gewrichten en oedeem. De olie is effectief tegen reumatische pijn die voornamelijk van koude, verkrampende aard is.
WAARSCHUWING: Dit product bevat essentiele olien in geconcentreerde vorm en is daarom niet aan te bevelen bij zwangerschap en lactatie.
Inhoud 150 ml
HealthProducts prijs: 
€ 47,95

Extra informatie

EAN AC45116
Merk Alqvimia
Price View Prijsrange
 
Uw winkelwagen is leeg.