Binnenkort gaat healthproducts over op een vernieuwde site. Deze site maakt het zoeken naar producten eenvoudiger op alle apparaten.
schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Geef uw mening

Alqvimia  Children and Babies Body Oil 150 ml

Meer afbeeldingen

Alqvimia Children and Babies Body Oil 150 ml

HealthProducts prijs: 
€ 47,95Alqvimia Children and Babies Body Oil 150 ml

Deze olie kan gebruikt worden als rustgevende massageolie voor het slapengaan, maar kan ook direct op gevoelige plekken bij eczeem of luieruitslag worden aangebracht.

Inhoud 150 ml
Levertijd 1 tot 7 dagen
Meer informatie over dit product staat onderaan deze pagina

Productbeschrijving

Een heerlijke ontspannende olie voor lichaam en geest. Zowel de allerkleinsten, als oudere kinderen weten de combinatie van amandelolie met de ontspannende, regenererende werking van citroen, sinaasappel, grapefruit en lavendel zeer te waarderen. Deze olie kan gebruikt worden als rustgevende massageolie voor het slapengaan, maar kan ook direct op gevoelige plekken bij eczeem of luieruitslag worden aangebracht.

TOEPASSING
Als lichaamsolie bij beschadigde huid, als massageolie voor rust en slaap, als massageolie bij buikkrampjes en als badolie voor rust en slaap.

SAMENSTELLING
100% natuurlijk
Amandelolie draagolie.
Citroen essentiële olie zuiverend, reinigend.
Sinaasappel essentiële olie krampopheffend, positiviteit.
Grapefruit essentiële olie verheldering, vrolijkmakend.
Petit-grain essentiële olie infectiewerend, krampstillend.
Lavendel essentiële olie anti-schimmel, krampstillend, huidherstellend.

EIGENSCHAPPEN VAN DE ESSENTIËLE OLIËN IN DEZE FORMULE
Citroen olie werkt zuiverend en wordt toegepast om emotionele verwarring op te heffen en een gevoel van veiligheid te versterken.
Sinaasappel, deze zoete olie ondersteunt de energiecirculatie, werkt krampopheffend, zuiverend en geeft een positief gevoel.
Grapefruit zuivert, verheldert en verfrist, waardoor 'zware' gevoelens verdwijnen die gepaard gaan met de spanningen en geïrriteerdheid van langdurige stress.
Petit-grain, deze olie heeft een ontspannende werking op de spijsvertering en gaat daarmee krampen tegen. Door de zuiverende citruswerking reguleert de olie rode infecties.
De lavendel is toegevoegd vanwege de veelzijdige, rustgevende, ontsmettende werking op lichaam (huid, spijsvertering) en geest.

WAARSCHUWING
Gebruik tijdens zwangerschap en lactatie (bij gebruik door de moeder) wordt afgeraden.

Inhoud 150 ml
HealthProducts prijs: 
€ 47,95

Extra informatie

EAN AC50316
Merk Alqvimia
Price View Prijsrange
 
Uw winkelwagen is leeg.