Binnenkort gaat healthproducts over op een vernieuwde site. Deze site maakt het zoeken naar producten eenvoudiger op alle apparaten.
schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Geef uw mening

Alqvimia: Comfort Legs 150 ml

Meer afbeeldingen

Alqvimia: Comfort Legs 150 ml

HealthProducts prijs: 
€ 49,95Alqvimia Comfort legs - om de bloedsomloop in de benen te stimuleren
Inhoud 150 ml
Levertijd 1 tot 7 dagen
Meer informatie over dit product staat onderaan deze pagina

Productbeschrijving

De benen, die ons dagelijks bestaan dragen, mogen natuurlijk niet overgeslagen worden bij de lichaamsverzorging. Velen kampen met uiteenlopende beenproblemen zoals zware benen, vermoeide benen, etalagebenen e.d. Dit zijn allemaal problemen die voortkomen uit een minder goede bloedcirculatie. ALQVIMIA comfort legs olie ondersteunt die circulatie om de genoemde problemen te ondervangen.

TOEPASSING Als lichaamsolie om de bloedsomloop in de benen te stimuleren.


SAMENSTELLING: 100% natuurlijk Amandelolie draagolie. Hazelnootolie draagolie. Sesamolie draagolie (rijk aan vit B1 en E, ontgift en zuivert) + een synergie van essentiele olieen
EIGENSCHAPPEN VAN DE ESSENTIELE OLIEEN IN DEZE FORMULE Rozemarijn de essentiele olie van rozemarijn is een van de meest waardevolle stimulerende essences. Rozemarijn ondersteunt de energie-circulatie in het lichaam. Hierdoor is het een uitstekend tonicum voor de spieren en wordt het veel gebruikt bij stijve spieren, gewrichtspijnen en reumatische aandoeningen. Citroen deze olie verfrist, werkt heilzaam en stimuleert bovendien de doorbloeding. Mint is natuurlijk bekend vanwege de verfrissende, stimulerende werking, maar wordt ook toegepast bij circulatieproblemen. Grapefruit een mild diuretische olie die stimulerend werkt op de milt en het vaatstelsel en het lichaam helpt overtollige vloeistoffen af te drijven. Cipres volgens de oosterse geneeskunde is de belangrijkste werking van deze olie het reguleren van de stroming van bloed vanwege de samentrekkende kwaliteit. En dat is precies waarom deze olie is toegevoegd aan de formule. Nootmuskaat deze olie wordt, van oudsher, ingezet bij jicht, artritis en reuma, vanwege de stimulerende werking op de doorbloeding.. Sinaasappel, deze zoete olie ondersteunt de energiecirculatie en werkt krampopheffend.
WAARSCHUWING: Dit product bevat essentiele olieen in geconcentreerde vorm en is daarom niet aan te bevelen bij zwangerschap en lactatie.
Inhoud 150 ml
HealthProducts prijs: 
€ 49,95

Extra informatie

EAN AC11416
Merk Alqvimia
Price View Prijsrange
 
Uw winkelwagen is leeg.