Binnenkort gaat healthproducts over op een vernieuwde site. Deze site maakt het zoeken naar producten eenvoudiger op alle apparaten.
schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Geef uw mening

Alqvimia Hazelnut Draagolie 100 ml

Meer afbeeldingen

Alqvimia Hazelnut Draagolie 100 ml

HealthProducts prijs: 
€ 39,95Alqvimia Hazelnut Draagolie, heerlijk om te gebruiken met de Vital Freshness synergie bij verkouden kinderen of kinderen met astma.

Inhoud 100 ml
Levertijd 1 tot 7 dagen
Meer informatie over dit product staat onderaan deze pagina

Productbeschrijving

ALQVIMIA’s hazelnootolie is afkomstig uit Tarragona in Spanje en behoort tot de beste ter wereld. Deze hazelnootolie is 100% zuiver en afkomstig van de 1e koude persing. Kwalitatief hoogwaardige hazelnootolie bevat een extreem hoog gehalte meervoudig onverzadigde vetzuren, wel 80-90%.
In de massage- en body oliën zorgt de hazelnoot voor herstel van stevigheid van de huid. Hazelnootolie wordt makkelijk opgenomen, heeft regeneratieve en voedende eigenschappen en is geschikt voor alle huidtypen.
Door deze verschillende eigenschappen is hazelnootolie uitstekend geschikt voor de slapper wordende huid na zwangerschap, na het afvallen of voor de ouder wordende huid.

EIGENSCHAPPEN
Voor droge, beschadigde huid
Elasticiteit (voor slappe huid)
Voedt en regenereert
Voorkomt cellulitis
Anti-striae
Wordt makkelijk opgenomen
Gaat couperose tegen
Bevordert hoofd- haargroei

THERAPEUTISCH
Hazelnootolie wordt therapeutisch ingezet bij nierstenen en galproblemen (buik/rugmassage), maar ook bij ademhalingsproblemen. Heerlijk om te gebruiken met de Vital Freshness synergie bij verkouden kinderen of kinderen met astma: 1 theelepel hazelnootolie en 3 druppels breath easy synergie mengen en dit aanbrengen op borst en/of rug. Rustig in masseren.

Inhoud 100 ml
HealthProducts prijs: 
€ 39,95

Extra informatie

EAN AP01114
Merk Alqvimia
Price View Prijsrange
 
Uw winkelwagen is leeg.