Binnenkort gaat healthproducts over op een vernieuwde site. Deze site maakt het zoeken naar producten eenvoudiger op alle apparaten.
schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Geef uw mening

Alqvimia Queen of Egypt (Cleopatra) Body Oil 150 ml

Meer afbeeldingen

Alqvimia Queen of Egypt (Cleopatra) Body Oil 150 ml

HealthProducts prijs: 
€ 52,95Alqvimia Queen of Egypt Body oil - lichaamsolie voor drukbezette vrouwen.

Inhoud 150 ml
Levertijd 1 tot 7 dagen
Meer informatie over dit product staat onderaan deze pagina

Productbeschrijving

Queen of Egypt is bedoeld als extra steuntje in de rug voor de hard werkende, druk bezette vrouw. De producten hebben niet alleen een heerlijke, exotische geur, hetgeen de vrouwen als eerste aanspreekt, maar de werking gaat veel dieper. De uitgelezen combinatie van wierook en mirre creert een aroma dat bijdraagt aan een innerlijke balans, de emoties stabiliseert en daarmee eigenwaarde en zelfvertrouwen ondersteunt.

TOEPASSING Als lichaamsolie voor drukbezette vrouwen Als massageolie voor ontspanning Als huidherstellende, verjongende olie Als huidherstellende olie bij psoriasis


SAMENSTELLING: 100% natuurlijk Amandelolie draagolie, olie van mirre kalmerend op huid en zenuwstelsel olie van wierookhars voor hernieuwde kracht
EIGENSCHAPPEN VAN DE ESSENTIELE OLIEEN IN DEZE FORMULE Mirre Mirre staat bekend om haar ontsmettende eigenschappen en is heilzaam voor vrouwen die lusteloos,koud en verstopt zijn. Het geeft de vrouwen meer sensualiteit en zelfvertrouwen. De olie heeft een adstringerende, antibacteriele- en anti-schimmel werking, is bovendien kalmerend op het zenuwstelsel en gaat piekeren en mentale afwezigheid tegen. Mirre bevordert celregeneratie waardoor het een herstellend effect op de huid heeft. Wierook Wierook hernieuwt de innerlijke kracht bij nerveuze spanning en uitputting. Het gaat blokkades tegen die leiden tot geirriteerdheid, rusteloosheid en slapeloosheid. Een heerlijke olie bij meditatie en yoga, omdat deze olie de concentratie bevordert en de geest bedaart.


WAARSCHUWING: Dit product bevat essentielle olie in geconcentreerde vorm en is daarom niet aan te bevelen bij zwangerschap en lactatie.
Inhoud 150 ml
HealthProducts prijs: 
€ 52,95

Extra informatie

EAN AC10716
Merk Alqvimia
Price View Prijsrange
 
Uw winkelwagen is leeg.