Binnenkort gaat healthproducts over op een vernieuwde site. Deze site maakt het zoeken naar producten eenvoudiger op alle apparaten.
schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Geef uw mening

Alqvimia: Rose Water Gezichtstonic 200 ml

Meer afbeeldingen

Alqvimia: Rose Water Gezichtstonic 200 ml

HealthProducts prijs: 
€ 44,95Alqvimia Rose water Gezichtstonic - voedend voor de gemengde huid en een heerlijke gezichtsverfrisser
14-21 dagen levertijd.
Meer informatie over dit product staat onderaan deze pagina

Productbeschrijving

In Bulgarije is er een uniek gebied, bekend onder de naam vallei der rozen, waar de Rosa damascena, de mooiste en krachtigste roos ter wereld wordt gecultiveerd. In mei worden honderden knoppen geoogst van deze sublieme roos. De rozen worden gedistilleerd op traditionele wijze om de allerbeste essentiële rozenolie ter wereld te produceren. ALQVIMIA’s rozenwater is nevenproduct van de 1e stoomdistillatie onder lage druk en heeft daarom het hoogst mogelijke gehalte actieve stoffen.
De kwaliteit van rozenwater hangt dus nauw samen met de oorsprong van de roos en het distillatieproces. Immers, van iedere roos kan rozenwater geproduceerd worden en ook wordt er vaak synthetisch gemanipuleerd. Gevolg is dat de geur vaak wel heerlijk is van een rozenwater, maar dat het rozenwater geen cosmetische en therapeutische eigenschappen heeft. ALQVIMIA heeft 100% zuiver biologisch Bulgaars rozenwater (Rosa damascena).
COSMETI SCHE EIGENSCHAPPEN
Voedend voor de gemengde huid
Regenererend
Verjongend
Antirimpel
Kalmerend
Gaat huidverstopping tegen
- Rozenwater is een heerlijke aftershave voor mannen. Mannen met een gemengde huid kunnen na het scheren een paar druppels rozenbottelolie nemen en dat met rozenwater licht in de huid in masseren.
- Op warme/hete dagen is rozenwater een heerlijke gezichtsverfrisser.
HealthProducts prijs: 
€ 44,95

Extra informatie

EAN TF00217
Merk Alqvimia
Price View Prijsrange
 
Uw winkelwagen is leeg.