Binnenkort gaat healthproducts over op een vernieuwde site. Deze site maakt het zoeken naar producten eenvoudiger op alle apparaten.
schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Geef uw mening

Alqvimia Sweet Dreams Essentiële Olie 17 ml

Meer afbeeldingen

Alqvimia Sweet Dreams Essentiële Olie 17 ml

HealthProducts prijs: 
€ 49,95Alqvimia Sweet Dreams Essentiële Olie 17 ml

Olie waardoor u sneller in slaap valt en ’s nachts minder vaak wakker worden. Voor iedereen met slaapproblemen, kan ook uitstekend bij kinderen ingezet worden vanaf de peutertijd (ongeveer 2 jaar).
Levertijd 1 tot 7 dagen.
Meer informatie over dit product staat onderaan deze pagina

Productbeschrijving

OORSPRONG
Slapeloosheid kent vele oorzaken; zelden ligt dit op fysiek niveau, meestal ligt een psychische oorzaak eraan ten grondslag. ’s Avonds in bed laten grote en kleine mensen, bewust en onbewust alle gevoelens en ervaringen van de dagelijkse praktijk de revue passeren. Pas als de gedachten op 'nul' gezet kunnen worden, of dit nu door schaapjes tellen is of met behulp van bijvoorbeeld aromatherapie, kan op een natuurlijke wijze de slaap gevat worden.

De Sweet Dreams synergie van ALQVIMIA bevat sinaasappel en petit-grain, de al eerder genoemde belangrijke componenten als het om een blij gevoel en geestelijke ontspanning gaat. Deze zitten bijvoorbeeld ook in de anti-stress melange. Daarnaast bevat Sweet Dreams lavendel en marjolein die bekend staan om de ontspannende werking op lichaam en geest, zoals in de comforting consolation waarin deze combinatie ook gebruikt wordt.

Apart ingrediënt in deze melange is de kamille. De kamille van ALQVIMIA is een gemengde kamille. Een mix van de roomse kamille en de wilde kamille. Kamille kent vele toepassingsvormen. De belangrijkste is het reguleren van de vitale energie, het helpt de zenuwen te ontspannen, krampen op te heffen en is daarom heilzaam bij chronische spanning en slapeloosheid en alle stoornissen die daaraan gerelateerd zijn zoals spijsverteringsproblemen, verstopping en hoofdpijn.

De warme, appelachtige geur van kamille schenkt een gevoel van tevredenheid, er ontstaat een 'zonniger' instelling en helpt zo bij het in slaap komen.

Behalve dat men makkelijker in slaap valt, leert de ervaring ons ook dat de gebruikers ’s nachts minder vaak wakker worden.

DOELGROEP
Iedereen met slaapproblemen, kan ook uitstekend bij kinderen ingezet worden vanaf de peutertijd (ongeveer 2 jaar).
HealthProducts prijs: 
€ 49,95

Extra informatie

EAN PE15003
Merk Alqvimia
Price View Prijsrange
 
Uw winkelwagen is leeg.